Ετοιμάζεται λειτουργικό σύστημα κινητών από Ubuntu





Μία πρόσφατη αγγελία για θέση εργασίας, αποκαλύπτει ότι υπάρχει σε εξέλιξη ανάπτυξης λειτουργικό σύστημα από την Canonical, Ubuntu για κινητά. Η θέση είναι για υπεύθυνο ανάπτυξης σχέσεων με εταιρείας κατασκευής κινητών και παρόχους κινητής τηλεφωνίας για να βοηθήσει στην ανάπτυξη της νέας πλατφόρμας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Canonical επιχειρεί να βάλει το Ubuntu σε κινητά τηλέφωνα. Το 2009 δοκίμασαν να βάλουν το Ubuntu Mobile όπως και το Kubuntu Mobile, ενώ υπήρξε και έκδοση Ubuntu για επεξεργαστές ARM. H Canonical είχε μέχρι και έκδοση Ubuntu για συσκευές με Android. Τρέχει Android και Ubuntu ταυτόχρονα και είχε πρωτο-δοκιμαστεί σε συσκευή Motorola Atrix 4G 2 στην έκθεση World Congress στην Βαρκελώνη τον προηγούμενο μήνα.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου