Τσέλσι: Η παρέλαση των πρωταθλητών στο Λονδίνο

Για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική ιστορία του το Λονδίνο υποδέχτηκε τη μεγάλη συλλογική κούπα, με την Τσέλσι να την περιφέρει στο δικό της μαγικό ξεσκέπαστο λεωφορείο.

Ηταν παράδοξο η πρωτεύουσα της χώρας που θεμελίωσε τους κανόνες του ποδοσφαίρου να μην έχει πανηγυρίσει ποτέ τη μεγάλη συλλογική κούπα. Ουδέποτε ομάδα από το Λονδίνο είχε κατακτήσει το Πρωταθλητριών και ήρθε τώρα η Τσέλσι για να βγάλει στους δρόμους τη Μπλε μερίδα των κατοίκων της πόλης. Για πρώτη φορά λοιπόν έζησαν και εκεί το δικό τους parade, κάτι που έβλεπαν από παλιά μόνο στην τηλεόραση να συμβαίνει στο Μάντσεστερ ή το Λίβερπουλ. Κορυφαίο της παρέλασης του Ντρογκμπά και της παρέας τους με το περίφημο magic bus, οι ιαχές ορισμένων γυναικών που ούρλιαζαν «Ντρογκμπά, Τόρες παντρευτείτε μας ή τουλάχιστον γαμ... μα;!»









Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου