Data Killer και σβήστε το σκληρό σας δίσκο σε δευτερόλεπτα


Στους σκληρούς δίσκους αποθηκεύονται μεγάλες ποσότητες δεδομένων χωρίς όμως να διαγράφονται με τόσο εύκολο τρόπο. Άλλωστε η απλή διαγραφή μπορεί να επιτρέψει σε τρίτους να επαναφέρουν τα δεδομένα με τη βοήθεια κατάλληλου λογισμικού, ενώ η διαδικασία των πολλαπλών εγγραφών και επανεγγραφών με εργαλεία όπως το DBAN (Darik's Boot and Nuke) για πλήρες σβήσιμο των αρχείων σχεδόν πάντα παίρνει πάρα πολύ χρόνο.

Το πρόβλημα έρχεται να λύσει μία συσκευή, η οποία ονομάζεται Data Killer. Η συσκευή μπορεί να αδειάσει ένα σκληρό δίσκο σε ελάχιστα δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας έναν ισχυρό μαγνήτη.

Το Data Killer διαγράφει οποιοδήποτε μαγνητικό αποθηκευτικό χώρο μέχρι και 14 κομμάτια τη φορά με το πάτημα ενός κουμπιού. Η συσκευή διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη για να εξυπηρετεί και μεγαλύτερες ή μικρότερες συσκευές. Μάλιστα, το μεγάλο Data Killer είναι ικανό να χωρέσει ακόμη και ένα notebook.


ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!