Το Google+ προτιμούν οι λάτρεις της φωτογραφίας



Υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι το Google+ είναι ένα αποτυχημένο κανάλι social media και ότι οι χρήστες δεν το προτιμούν. Εκτός όμως από το γεγονός ότι η χρήση του είναι αρκετά διαφορετική από αυτή του Facebook άρα είναι δύσκολο να συγκριθούν, υπάρχει μια ομάδα κοινού που το χρησιμοποιεί φανατικά.

Πρόκειται για όσους ασχολούνται με τη φωτογραφία. Είτε επαγγελματικά είτε ως απλοί ερασιτέχνες. Οι λειτουργίες που προσφέρει η πλατφόρμα της Google όπως επίσης και ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να παρουσιάσει κανείς τη δουλειά του, θεωρούνται ιδανικοί για τους λάτρεις του φακού. Επιπλέον στο Google+ μπορεί κανείς να αποθηκεύσει φωτογραφίες πολύ μεγαλύτερες από εκείνες του Facebook. Συνεπώς αν κάποιος θέλει να ανεβάσει εικόνες σε πολύ υψηλή ανάλυση, στο δίκτυο αυτό έχει τη δυνατότητα να το κάνει.

Παράλληλα όμως πολλοί φωτογράφοι χρησιμοποιούν συχνά και τη λειτουργία των Hangouts. Πρόκειται για video chat στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι δέκα άτομα και μάλιστα να μεταδοθεί ζωντανά στον αέρα. Με τον τρόπο αυτό μπορούν εύκολα να διοργανώνουν συζητήσεις με θέμα τη φωτογραφία τις οποίες μπορεί να παρακολουθήσει οποιοσδήποτε.

Το πόσο σημαντική είναι η υπηρεσία για τους φωτογράφους γίνεται σαφές και από το ότι διοργανώνεται και σχετικό συνέδριο με θέμα τη χρήση του Google+ από επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες.

Σε κάθε περίπτωση η Google δεν έχει αδιαφορήσει για το θέμα. Αντιθέτως κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχύσει τη χρήση του από το κοινό αυτό. Μάλιστα πολύ σύντομα θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες επεξεργασίας εικόνων σε σχέση με αυτές που ήδη προσφέρει.




ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου