“Μέσα” ο McAfee για… εμπορία ναρκωτικών;!


Όχι, δεν μιλάμε για συνωνυμία, μα για τον “πραγματικό” McAfee, τον δημιουργό μιας από τις σημαντικότερες εταιρείες ασφαλείας, τον άνθρωπο χάρη στα προγράμματα στα οποία είχε “βάλει το χεράκι” του ένας σεβαστός αριθμός χρηστών PCs είχε επιλύσει προβλήματα του υπολογιστή του. Ναι, ο… γνωστός McAfee, λοιπόν, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια δεν σχετίζεται πια με τα προϊόντα της εταιρείας που κάποτε δημιούργησε, έχει συλληφθεί με κατηγορίες εμπορίας ναρκωτικών!

Η σύλληψη έγινε στην Belize, μια περιοχή κοντά στην Καραϊβική, όπου έχει μετακομίσει εδώ και καιρό ο McAfee – κατά τον ίδιο, “για να γλυτώνει φόρους”, διότι η οικονομική κατάσταση του δεν χαρακτηρίζεται πια από τα… μεγαλεία του παρελθόντος. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, μετακόμισε όταν έχασε, εξαιτίας της οικονομικής ύφεσης, τα ενενηνταέξι από τα εκατό εκατομμύρια δολάρια που είχε.

Όσο για τις κατηγορίες; Ο McAfee κατηγορείται για οπλοφορία και μαζική παραγωγή ναρκωτικών, μα σύμφωνα με τον ίδιο τίποτα από τα δυο δεν ισχύει. Η Μονάδα Καταστολής Συμμοριών της περιοχής (Gang Suppression Unit) έκανε επιδρομή στο σπίτι/το ερευνητικό κέντρο του όχι επειδή παραβίασε κάποιους νόμους, μα επειδή – πάντα κατά τον ίδιο – αρνήθηκε να… “λαδώσει” έναν πολιτικό πριν τις εκεί εκλογές του προηγούμενου μήνα.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου