NO PARKING: Μια ταινία μικρού μήκους που όλοι πρέπει να δούμε!

H ταινία μικρού μήκους NO PARKING είναι ένα εξαιρετικο βίντεο για τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες που πρέπει όλοι να δούμε.

Η εποχή που ζούμε δεν χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερο ιδεαλισμό. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπροστά στα καθημερινά προβλήματα ζωής που αντιμετωπίζουν ή στο κυνηγητό του κέρδους και της επιτυχίας είναι εύκολο να χάσουν την ευαισθησία τους για τις κοινωνικές ομάδες που θέλουν στήριξη... Η αναγνώριση των δικαιωμάτων των ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) είναι αδιαπραγμάτευτο συνταγματικό δικαίωμα κάθε πολιτισμένης κοινωνίας.

Δείτε την ταινία μικρού μήκους που ακολουθεί (μόλις 10 λεπτά θα σας πάρει) και πριν παρκάρετε το αυτοκίνητο σας την επόμενη φορά, παρατηρήστε καλά, αν το βάλατε σε σωστή θέση! Είναι κρίμα κάποιοι άνθρωποι να ταλαιπωρούνται, γιατί απλά βαριόμαστε να ψάξουμε λίγο καλύτερα!






Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου