To Google Docs προσθέτει 450 γραμματοσειρές, 60 νέα πρότυπα



Η ομάδα του Google Docs ανακοίνωσαν μέσω του Google Docs Blog τη διαθεσιμότητα 450 νέων γραμματοσειρά και 60 δημιουργικών προτύπων (template). Οι νέες γραμματοσειρές και πρότυπα, μέρος των νέων λειτουργιών και αναβαθμίσεων ανακοινώθηκαν χτες, επεκτείνουν τα φάσμα των εγγράφων που μπορούν να δημιουργήσουν οι χρήστες, φέρνουν τη Google ακόμα πιο κοντά με τις δυνατότητες του κυρίως ανταγωνιστή της, το Microsoft Office.

Εκτός από τα επιπλέον πρότυπα που είναι κατηγοριοποιημένα σε Εργασία, Σχολίο, Σπίτι και Διασκέδαση και των γραμματοσειρών, η αναβάθμιση δίνει τη δυνατότητα της εισαγωγής φωτογραφιών από το Google Drive και αυξημένη υποστήριξη για αναγνώστες. To Google Docs επίσης υποστηρίζει την εισαγωγή εικόνων από webcams και το αρχείο το LIFE Photo. H αναβάθμιση αυξάνει το όριο των αρχείων από 2MB σε 50ΜΒ. Οι χρήστες επίσης έχουν τη δυνατότητα να προσδιορίσουν το προεπιλεγμένο μέγεθος της των σελίδων για νέα έγγραφα.

Η αναβάθμιση έρχεται καθώς η Google συνεχίζει και πιέζει για μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς για τη δωρεάν σουίτα εφαρμογών της. Η Google πρόσφατα αναβάθμισε και την Android Docs εφαρμογή με νέο περιβάλλον χειρισμού, όπως επίσης και δυνατότητες ταυτόχρονης επεξεργασίας σε πραγματικό χρόνο όπως αυτές της επιτραπέζιας εφαρμογής.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου