To πρώτο στον κόσμο USB φλασάκι με φωνητική ενεργοποίηση

Η ασφάλεια των αρχείων είναι ή θα έπρεπε να είναι σημαντική για όλους, η οποία επιβεβαιώνεται με τα αμέτρητα USB flash drives που προσφέρουν κρυπτογράφηση αρχείων, προστασία με κωδικό ασφαλείας και βιομετρικούς αισθητήρες. Αν αυτά τα μέτρα ασφαλείας δεν είναι αρκετά, η Hammacher Schlemmer ίσως έχει αυτό που θέλετε.

Με $49,95 μπορείτε να αποκτήσετε, αυτό που ισχυρίζεται η εταιρία, το πρώτο στον κόσμο USB φλασάκι με φωνητική προστασία. Μόλις ενεργοποιήσετε έναν κωδικό ασφαλείας με το προεγκατεστημένο λογισμικό που βρίσκεται στο φλασάκι, θα σας ζητείται κάθε φορά που θα το συνδέεται στο PC ή το Mac να δίνεται φωνητική εντολή για να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας. Υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης κανονικού πεδίου κειμένου για την εισαγωγή του κωδικού, αν δεν έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε, κρυώσετε ή ξεχάσετε τον κωδικό.

Το φλασάκι έρχεται με 8GB αποθηκευτικό χώρο και είναι άμεσα διαθέσιμο, για όποιον πιστεύει ότι ο ήχος της φωνής του είναι πιο ασφαλές από 256-bit κρυπτογράφηση.




Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου