Το κουτί της Πανδώρας: Στα έγκατα του CERN


Το Κουτί της Πανδώρας αναζητά το σωματίδιο του Θεού μέσα απο το ντοκιμαντέρ του Κώστα Βαξεβάνη με τιτλο "CERN: Η Πόλη των Πεφωτισμένων". Θα γίνει το μεγαλύτερο πείραμα στον πλανήτη;

Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων του Cern που βρίσκεται στη Γενεύη , 100 μέτρα κάτω απο την επιφάνεια της γής , πραγματοποιείται το μεγαλύτερο πείραμα στην ιστορία της ανθρωπότητας που σκοπό έχει να ερμηνεύσει τη δημιουργία του σύμπαντος (big bang) προσομοιώνοντας την σε εργαστηριακές συνθήκες!!  

Κινδυνεύουμε στ αλήθεια; Ισχύουν όσα γράφει ο Νταν Μπράουν στους Ιλουμινάτι για το υπερόπλο του CERN; Η κάμερα της εκπομπής και ο Κώστας Βαξεβάνης στα μυστικά του CERN. Το Κουτί της Πανδώρας... Επειδή τίποτα δεν είναι, όπως φαίνεται»



ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου