Greek tracker mytog.net (torrents)



To MyTog.Net είναι ένα κλειστό,ελληνικό tracker site,συνέχεια του ιστορικού teamofgreekz.com και του "αδερφικού" του greektracker,τα οποία και έκλεισαν αρκετά απότομα αφήνοντας ένα τεράστιο κενό πίσω τους..

Φυσικά και το θετικό του ότι είναι ελληνικό το καταλαβαίνετε χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση.Μπορούμε να βρούμε υλικό στην ελληνική γλώσσα,όπως μουσική,βιβλία,ντοκιμαντέρ και γενικά υλικό που μας αφορά αλλά δεν μπορούμε να βρούμε σε ξένους tracker και φυσικά ταινίες με ενσωματωμένους ή σε ξεχωριστό αρχείο ελληνικούς υπότιτλους,με αποτέλεσμα να μας απαλλάσσει από την διαδικασία εύρεσης τους. Το ότι είναι κλειστό σημαίνει ότι για να γίνετε μέλη του χρειάζεστε πρόσκληση,την οποία μπορεί να σας τη δώσει μόνο κάποιο μέλος του MyTog.Net. Βέβαια το μέλος που θα επιλέξει να σας προσκαλέσει έχει και κάποια "ευθύνη" για εσάς,κάτι που σημαίνει πως εάν εσείς φανείτε ασυνεπείς στους κανόνες του site ,το μέλος που σας προσκάλεσε ίσως να βρεθεί σε δύσκολη θέση.



Τώρα σε ότι αφορά τη χρήση του,το Mytog.Net είναι απλό,έχει μία πολύ καλή μηχανή αναζήτησης και τα αρχεία του είναι χωρισμένα σε πολύ συγκεκριμένες κατηγορίες,κάνοντας έτσι την εύρεση του υλικού που σας ενδιαφέρει πολύ εύκολη.Επίσης στην παρουσίαση του κάθε αρχείου είναι,υποχρεωτικά,εμφανή τα χαρακτηριστικά τους με αποτέλεσμα να ξέρετε τι ακριβώς θα κατεβάσετε. 'Οπως σε όλους σχεδόν τους κλειστούς trackers,έτσι και στο MyTog.Net υπάρχει ένα σύστημα ελέγχου,το γνωστό Ratio,που ουσιαστικά βοηθάει στη σωστή λειτουργία του.Άλλωστε αυτός είναι και ο βασικότερος κανόνας για να είσαι μέρος της κοινότητας.Έχεις το δικαίωμα να λάβεις αλλά και την υποχρέωση να δώσεις.

Σχετικά με την ποσότητα του υλικού που μπορεί κάποιος να βρεί στον MyTog.Net,ίσως και να μην είναι ο πληρέστερος tracker ακόμα,αλλά δεδομένου του πόσο νέος είναι και την ταχύτητα που αναπτύσεται νομίζω πως σε λίγo καιρό θα είναι με διαφορά ο No1 στον "ελληνικό" κυβερνοχώρο.Πάντως η ποιοτική δουλειά που γίνεται από τα μέλη του αυτό δείχνουν και επίσης βαδίζει στα σίγουρα βήματα του πετυχημένου προκατόχου του,TheGt.net.Εννοείτε πως τώρα που ο MyTog είναι ακόμα στο αρχικό στάδιο,έχετε μία καλή ευκαιρία για να βρείτε πιο εύκολα κάποια πρόσκληση.

Κλείνοντας το άρθρο να αναφέρουμε ότι υπάρχει ένα Karma Bonus Points System μέσω του οποίου μπορείς να κερδίσεις απο ένα τίτλο και προσκλήσεις μέχρι και τη δυνατότητα προσθήκης έως και 5Gb για να αναζωογονήσεις το ρημαγμένο σου Ratio.Τέλος υπάρχει Forum ώστε να μπορούν τα μέλη να επικοινωνούν πιο άμεσα μεταξύ τους και φυσικά για να λύνονται οι όποιες απορίες προκύψουν αλλα και η δυνατότητα να γίνει κάποιος V.I.P. member,μέσω μίας δωρεάς,με αποτέλεσμα να έχει διάφορα προνόμια.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου