Το 5ο πιο διεφθαρμένο ποδόσφαιρο

Σύμφωνα με το σύστημα πληροφορικής παρακολούθησης αγώνων της UEFA, «Sports-Radar» είναι 5ο πιο διεφθαρμένο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.

Η «Sports-Radar» συνεργάζεται με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για για την παρακολούθηση των αγώνων που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της, καθώς επίσης και των εθνικών πρωταθλημάτων της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας αλλά και των εθνικών κυπέλλων.

Εχει ένα αρκετά πολύπλοκο σύστημα πληροφορικής που επεξεργάζεται τα δεδομένα περισσότερων από 300 χειριστών στοιχημάτων στην Ευρώπη και στην Ασία. Ετσι όπως αναφέρει σε έρευνα της, «κατά τη διάρκεια δυόμιση ετών έχουν παρατηρηθεί 143.472 αγώνες σε 596 πρωταθλήματα καθώς και διάφορα τουρνουά και δραστηριότητες ποδοσφαίρου» και επί σχεδόν δύο χρόνια αναλύθηκαν αποτελέσματα μέσα από 400 στοιχηματικές εταιρείες.

Ετσι η εν λόγω εταιρία ανακοίνωσε πως η Αλβανία είναι η χώρα με το πιο διεφθαρμένο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, μιας και τουλάχιστον 97 ματς σε διοργανώσεις στη γειτονική χώρα κρίθηκαν ύποπτα!

Από κει και πέρα, στη 2η θέση είναι η Ιταλία με 70 παιχνίδια, ενώ η Ελλάδα είναι 5η με 46 ματς. Αναλυτικά η λίστα με τις 10 πιο διεφθαρμένες ποδοσφαιρικά χώρες της Ευρώπης:

1. Αλβανία (97 ματς)

2. Ιταλία (70 ματς)

3. Μολδαβία (66 ματς)

4. Εσθονία (66 ματς)

5. ΕΛΛΑΔΑ (45 ματς)

6. Ρωσία (42 ματς)

7. Σκόπια (37 ματς)

8. Βουλγαρία (35 ματς)

9. Λετονία (31 ματς)

10. Λιθουανία (31 ματς)


ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου