Ανταλλαγή παιχνιδιών στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού στην Καλαμαριά

Με σύνθημα «Δωρίζω το παιχνίδι μου και διαλέγω ένα άλλο», η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Καλαμαριάς διοργανώνει εκδήλωση ανταλλαγής παιχνιδιών, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σοροπτιμιστικό Όμιλο «Βυζάντιο» και τη συμμετοχή των μελών του προγράμματος «Αυτονομία και Επικοινωνία». Τα παιδιά θα μπορούν να ανταλλάξουν τα παλιά παιχνίδια και βιβλία τους με παλιά βιβλία και παιχνίδια κάποιων άλλων, αλλά καινούρια για αυτά. Οι γονείς, μαζί με τους μικρούς μας δημότες θα μπορούν να φέρουν στο χώρο της εκδήλωσης τα αντικείμενα που έχουν βαρεθεί και να επιλέξουν κάτι άλλο που τους ενδιαφέρει.

Τα παιδιά θα μπορούν να επισκέπτονται την πλατεία πρωί και απόγευμα.

ΠΗΓΗ




Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου