Oι μουσικοί του συνοδοιπόροι θυμούνται τον Παύλο Σιδηρόπουλο

To Σάββατο 8 Δεκεμβρίου οι Απροσάρμοστοι -οι μουσικοί συνοδοιπόροι του μεγάλου ρόκερ- ετοιμάζουν την ετήσια γιορτή αφιερωμένη στον Παύλο Σιδηρόπουλο, στη σκηνή του ΚυττάρουΗ γιορτή του Παύλου ετοιμάζεται, όπως κάθε χρόνο, στη σκηνή που έγραψε ιστορία, από αυτούς που την έγραψαν μαζί του και όλους εκείνους που κάθε χρόνο τραγουδούν για εκείνον
Οι Απροσάρμοστοι -η μπάντα του αξέχαστου Παύλου Σιδηρόπουλου, που συνεχίζει και εξελίσσει το τόσο επιδραστικό του έργο- μοιράζονται μαζί μας μια βραδιά γεμάτη από τις καλύτερες στιγμές του Έλληνα ρόκερ.

Μαζί τους στο Κύτταρο θα βρίσκεται κι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες κιθαρίστες, ο Τέρρυ Παπαντίνας, ένας αρτίστας με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ροκ: μέλος κάποτε των Μακεδονομάχων (με τον Νίκο Παπάζογλου) και της Εταιρείας Καλλιτεχνών (με τον Παύλο Σιδηρόπουλο).

Φέτος, πέντε ακόμα εκλεκτές μπάντες της εγχώριας σκηνής, διαφορετικών μουσικών καταβολών μεταξύ τους, οι Love in Sadness, Lego, Βρεμένες Σανίδες, Bleeze και Σάτυροι, θα διασκευάσουν επί σκηνής Παύλο Σιδηρόπουλο, δίνοντας έτσι μια συμβολική νότα στην επιρροή του, αλλά και μια διαφορετική δημιουργική ματιά στα κλασικά πλέον τραγούδια του.

Πληροφορίες: Κύτταρο, Ηπείρου 47 & Αχαρνών, 210 8224134, στις 9.30 μ.μ., είσοδος 10 €.

ΠΗΓΗ 
Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου