138 ατρόμητοι αθλητές έσπασαν το παγκόσμιο ρεκόρ ελεύθερης πτώσης


Το παγκόσμιο ρεκόρ ομαδικής ελεύθερης πτώσης έσπασαν 138 αθλητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι έπεσαν με ταχύτητα 354 χλμ την ώρα στην πρωτεύουσα του Καναδά την Οτάβα. Το προηγούμενο ρεκόρ είχε γίνει το 2009 από 108 αθλητές. Αυτή τη φορά, μάλιστα, τέσσερις από τους συμμετέχοντες έπεσαν φορώντας κάμερες με αποτέλεσμα να καταγράψουν εντυπωσιακά πλάνα.

Προκειμένου να είναι επιτυχής η τελική προσπάθεια οι συμμετέχοντες είχαν κάνει άλλες 15, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.Οι ατρόμητοι αθλητές κατάφεραν να ενώσουν τα χέρια τους και σχηματίσουν μια τεράστια... νιφάδα χιονιού στον ουρανό.

Υπεύθυνη για την κινηματογράφηση και την υλοποίηση του μεγαλόπνοου σχεδίου, ήταν η ομάδα «skydive chicago».

Όπως ανέφεραν οι διοργανωτές του άλματος, «κάθε αθλητής ήξερε πότε ακριβώς έπρεπε να πέσει από το αεροπλάνο και να ανοίξει το αλεξίπτωτο του έτσι ώστε να μην μπλεχτούν μεταξύ τους και προκληθούν θανατηφόρα ατυχήματα».




Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου