Μουντιάλ 2014: Tο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας μέσα από τα μάτια των Lego!

Όλα τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, έτσι όπως τα είδαν τα γνωστά ανθρωπάκια της Lego. Δείτε στο βίντεο όλες τις φάσεις που στιγμάτισαν το Μουντιάλ από τον αγώνα ανάμεσα στην Βραζιλία και την Κροατία που «άνοιξε» την διοργάνωση, μέχρι και την… εφτάρα της Γερμανίας στα ημιτελικά, αλλα και το  δάγκωμα του Σουάρες στον Κιελίνι και τον τραυματισμό του Νεϊμάρ και πολλά ακομη.

Στην τελική του ευθεία έφτασε το Μουντιάλ της Βραζιλίας, χαρίζοντας σε όλους μας εκπληκτικές στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μας, σε μια διοργάνωση που ίσως να μην μετράει τόσο ο νικητής.

Ένα μήνα μετά από το εναρκτήριο παιχνίδι του τουρνουά, Γερμανία και Αργεντινή θα δώσουν ό,τι τους έχει απομείνει για να σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο και να επιστρέψουν στην κορυφή του κόσμου και πάλι. Εκτός όμως από τους διεθνείς που συμμετείχαν αυτό το χρονικό διάστημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οι αντίστοιχοι της Lego έκαναν μια όμοια πορεία, χαρίζοντας μάλιστα ακριβώς τα ίδια στιγμιότυπα.

Δείτε στο βίντεο που έφτιαξε η ιστοσελίδα της «Guardian» όλες τις φάσεις που στιγμάτισαν το Μουντιάλ, από τον αγώνα ανάμεσα στην Βραζιλία και την Κροατία που «άνοιξε» την διοργάνωση, μέχρι και την… εφτάρα της Γερμανίας στα ημιτελικά.







ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου