Εκδηλώσεις μνήμης για τον Παύλο Φύσσα στην Ευρώπη


Αντιφασιστικές διαδηλώσεις και εκδηλώσεις μνήμης, με αφορμή τον έναν χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, θα πραγματοποιηθούν σήμερα σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης.



Συγκέντρωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί έξω από την ελληνική πρεσβεία στη Μαδρίτη, σήμερα το απόγευμα:


Τέσσερις ξεχωριστές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην Ιρλανδία και συγκεκριμένα στις πόλεις: Δουβλίνο, Μπέλφαστ, Κορκ, Ντέρρυ, από το κίνημα "Αντιφασιστική Δράση Ιρλανδίας".


Τρεις ξεχωριστές εκδηλώσεις έχουν διοργανωθεί στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, στο πλαίσιο των οποίων θα γίνει και μια διάλεξη με θέμα την "άνοδο της Χρυσής Αυγής".


Στο Παρίσι θα πραγματοποιηθεί πορεία αλληλεγγύης, αφιερωμένη στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, σήμερα το απόγευμα.

Μία διαδήλωση έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα και στην Κοπεγχάγη. "Συγκεντρωνόμαστε και τιμάμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα" γράφει η σχετική αφίσα.


Εκδηλώσεις μνήμης θα πραγματοποιηθούν και στο Λονδίνο σήμερα, ενώ την Κυριακή έχει προγραμματιστεί συναυλία από την "αντιφασιστική δράση για την Ελλάδα" και το κίνημα "υπεράσπιση του δικαιώματος να διαδηλώνουμε".

Αντιφασιστικές πορείες στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, θα πραγματοποιηθούν και στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.




ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου