Ο απόλυτος εξολοθρευτής φιδιών είναι Σερραίος!

Γνωρίστε τον νούμερο ένα εξολοθρευτή φιδιών στις Σέρρες, στα περίχωρα, στη χώρα και στον πλανήτη όλο που μιλάει και τη γλώσσα τους και εκτελεί με χειρουργική ακρίβεια. BONUS selfie βίντεο στα Αγγλικά.

"Φίδι καλό, μόνο νεκρό". Όχι δεν είναι άποψη του παρόντος site αυτή. Είναι η ατάκα, το μότο ζωής του Σερραίου εξολοθρευτή με τον μπαλτά που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Αίμα παντού. Φίδια παντού. Κομμένα κεφάλια, γυαλί ηλίου, κυνήγι και αγωνία. Και γάτες. Ναι, το θέμα είναι σοβαρό μιας και τα φίδια έκαναν επίθεση στις Σέρρες. Αλλά το ρεπορτάζ είναι απόλαυση. Το ίδιο και ο πρωταγωνιστής.

"Ο τρόμος και η αγωνία αποτυπώνονται στην φωνή των ανθρώπων που καθημερινά δίνουν μάχη με τα φίδια", λέει ο ρεπόρτερ. "ΣΦΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ακούω έναν ήχο sound κάτσε καλά να πούμε", λέει ο εξολοθρευτής που έδωσε επική μάχη με τον αντίπαλο. "Δόξα τω θεώ, που έχουμε γάτες και σκύλους και καταλαβαίνουμε τα φίδια".


Περίμενε, δεν τελειώσαμε ακόμα. Ο ήρωας, ο Τιτάνας, έχει βγάλει και selfie βίντεο που μιλάει στα ΑΓΓΛΙΚΑ για το κατόρθωμα του. Αν δεν το πιστεύεις, δες:






ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου