Ένας πίνακας με 26.500 αληθινά λουλούδια!


Η Πινακοθήκη στο Λονδίνο γιορτάζει την έκθεση των Φλαμανδών ζωγράφων με ένα μοναδικό τρόπο.

Για την έκθεση των Φλαμανδών ζωγράφων που φιλοξενείται στην National Gallery στο Λονδίνο, το Flower Council της Ολλανδίας έστειλε ένα δώρο. Δημιούργησε ένα γιγαντιαίο πίνακα από αληθινά λουλούδια, περισσότερα από 26.500 έξω από την Πινακοθήκη, στην πλατεία Trafalgar.

Ο «λουλουδένιος» πίνακας είναι εμπνευσμένος από το αριστουργηματικό έργο του Ολλανδού ζωγράφου Ambrosius Bosschaert the Elder, A Still Life of Flowers in a Wan-Li Vase. 30 ειδικοί ανθοκόμοι, 100 μπλοκ από ειδικό υλικό, 30.000 άνθη και 26 διαφορετικές ποικιλίες σε 37 χρώματα είναι οι αριθμοί πίσω από το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Όσα λουλούδια αρχίζουν να μαραίνονται θα αντικατασταθούν τουλάχιστον δυο φορές κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Το βίντεο της κατασκευής είναι εντυπωσιακό.




Δείτε το βίντεο της κατασκευής του πίνακα:





ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου