St. Pauli: Τα νέα ποδοσφαιρικά αποδυτήρια της προκαλούν τρόμο!


Η Sankt Pauli, είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα σύμβολο Γερμανίας , ξακουστή παγκοσμίως για τους εναλλακτικούς οπαδούς της, μια ομάδα που σπάει όλες τις νόρμες. Πρόσφατα ανακαίνισε τα αποδυτήρια και τη φυσούνα του «Millerntor-Stadion», άλλα όχι φυσικά με κάποιον συμβατικό τρόπο. Γκράφιτι, με ατάκες που έχουν σκοπό να δημιουργήσουν τρόμο στην αντίπαλη ομάδα.

Στους χώρους κυριαρχούν το μαύρο και το κόκκινο χρώμα, ενώ η διακόσμηση παραπέμπει σε ταινίες θρίλερ. Να σημειωθεί ότι η είσοδος της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο γίνεται με το τραγούδι των AC/DC Hells Bells.

Στους τοίχους αναγράφονται οι φράσεις: «Μια αγάπη, Ζανκτ Πάουλι», «Μπορούμε» και «Καλώς ήρθατε στην κόλαση». Εικόνες που προκαλούν σοκ στους αντιπάλους της ομάδας του Έβαλντ Λίνεν βγαλμένες από το τρενάκι του τρόμου!

Και σε περίπτωση που δεν πειστήκατε για το πόσο τρομακτική είναι η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο, δείτε στο παρακάτω βιντεάκι, το πως βλέπουν οι ποδοσφαιριστές την νεκροκεφαλή οδεύοντας προς το γρασίδι.








Δείτε στο βίντεο τα νέα αποδυτήρια της St. Pauli:





ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου