10/12: O Βέβηλος live στη σκηνή του Piraeus Academy 117


Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου λίγες μέρες πριν το τέλος του 2016, αναμένετε να ζήσουμε ακόμη ένα δυνατό live με τον Βέβηλο on stage! Αυτή τη φορά στην Αθήνα, στη σκηνή του Piraeus Academy 117 με guests τους Παραφρων, ΛΕΞ, ΔΠΘ, ΤΣΕΚΟΣ, MCD, DJ MAGNUM.

Ο Βέβηλος ένας από τους πρώτους ράπερ της πολιτικοποιημένης ελληνικής χιπ χοπ σκηνής ξεκινώντας από το 1993. Ιδρυτικό μέλος των Βαβυλώνα και του project Omerta με συμμέτοχες σε δίσκους των Active Member, Sadahzinia, Xray, Moriginal, Στίχοιμα και δεκάδες συναυλίες στο ενεργητικό του. Η τελευταία του δουλεία «Το βιβλίο των ηρώων του δρόμου». Ο Βέβηλος τώρα βρίσκεται στο στάδιο ετοιμασίας του νέου του δίσκου. Μια γεύση πήραμε πριν λίγες μέρες με ένα δυνατό κομμάτι μαζί με ένα υπέροχο βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησε, με τίτλο ''Τέσσερα Στοιχειά'', η συνέχεια της νέας του δουλειάς θα είναι εξίσου υπέροχη....

Τιμή εισιτηρίου: 10 Ευρώ
Προπώληση: 8 Ευρώ
Online διάθεση: Πατήστε εδώ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30
Καλεσμένοι οι Παραφρων, ΛΕΞ, ΔΠΘ, ΤΣΕΚΟΣ, MCD, DJ MAGNUM.


Ακούστε τα ''Τέσσερα Στοιχειά'' από την νέα δουλειά του Βέβηλου:


και μια μικρή γεύση από το τι θα ακολουθήσει το Σάββατο στη σκηνή του Piraeus Academy:





Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου