Sound of Speed: Downhill μαζί με τον 20χρονο άσο Luca Shaw!

Νιώσε την ταχύτητα με έναν από τους πιο υποσχόμενους downhill αναβάτες στο Sound of Speed τον Luca Shaw. H αμερικάνικη σκηνή του αγωνιστικού DH είχε μείνει στάσιμη για πολλά χρόνια, παρότι το συγκεκριμένο άθλημα γεννήθηκε στην Καλιφόρνια την δεκαετία του '70 απο τον Aaron Gwin.

Ο Luca Shaw κατάγεται από το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια και μόλις υπέγραψε συμβόλαιο με μια από τις πιο δυνατές ομάδες downhill  του πλανήτη: την Santa Cruz Syndicate.

O 20χρονος άσος πέτυχε κάποια εντυπωσιακά αποτελέσματα μέσα στο 2016 συμπεριλαμβανομένης και μιας πέμπτης θέσης στον αγώνα του World Cup στη θρυλική πίστα του Mont-Sainte-Anne. Για φέτος, ο ταλαντούχος αναβάτης αναμένει με αισιοδοξία τη νέα αγωνιστική σεζόν και το ερώτημα είναι αν το 2017 θα είναι η χρονιά του.

Δεν έχουμε την μαγική κρυστάλλινη σφαίρα για να γνωρίζουμε τι θα κάνει στους αγώνες, απλά του ζητήσαμε να οδηγήσει όσο πιο γρήγορα μπορεί για το νέο επεισόδιο του Sound of Speed, απόλαυσέ τον!











ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου