Πτήση πάνω από την Βόρεια Κορέα μέσα από ένα βίντεο 360°


Η Βόρεια Κορέα είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη μέρη του κόσμου αφού οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες που έχουμε από την χώρα του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι μετρημένες καθώς απαιτείται ειδική άδεια από το καθεστώς για οποιοδήποτε λήψη. Ένας φωτογράφος, ο Αραμ Παν κατάφερε με το παρακάτω βίντεο 360° μοιρών από μικρό αεροπλάνο μας δείξει από ψηλά την Βόρεια Κορέα. 

Ένας φωτογράφος από την Σιγκαπούρη όμως, ο Αραμ Παν, έχει φωτογραφίσει πολλές φορές τους δρόμους της Pyongyang, της πρωτεύουσας της Βόρειας Κορέας και κατάφερε να φύγει από την χώρα με μια σειρά εντυπωσιακών εικόνων και ενός βίντεο που τράβηξε με την βοήθεια ενός μικρού αεροπλάνου.

Στην τελευταία του επίσκεψη στην Βόρεια Κορέα τον Σεπτέμβριο πήρε αποκλειστική άδεια για μία μικρή πτήση πάνω από την πόλη με κάμερα 360°. Έτσι κατάφερε να τραβήξει και να παρουσιάσει την πρωτεύουσα Πιονγιανγκ από όλες τις πλευρές. Ο Παν επισκέφτηκε και φωτογράφησε για πρώτη φορά την Βόρεια Κορέα τον Αύγουστο του 2013.

Η κάμερα δείχνει από ψηλά και την οδό Ryomyong, όπου 3.000 νέα ή ανακαινισμένα διαμερίσματα άνοιξαν για το κοινό τον Απρίλιο του 2017. Το στάδιο Kim Il Sung με εκτιμώμενη χωρητικότητα 90.000 ατόμων, το οποίο φιλοξενεί τη βορειοκορεατική εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, ήταν επίσης στο προσκήνιο, όπως και τα δύο μεγάλα χάλκινα αγάλματα, του ιδρυτή της Βόρειας Κορέας Πρόεδρου Κιμ Ιλ Σουνγκ και του γιου του Κιμ Γιονγκ Ιλ, που στέκονται στην κορυφή του Mansudae Hill.


Δείτε το βίντεο:










ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου