Μπέιμπι-σίτερ σκότωσε και διαμέλισε εννιάχρονη

Ανατριχιαστικό έγκλημα παραμονές Χριστουγέννων στις ΗΠΑ

Ένας 39άχρονος μπέιμπι-σίτερ στην περιοχή Ιντιάνα των ΗΠΑ, κατηγορείται για την άγρια δολοφονία του μικρού κοριτσιού που «πρόσεχε». Ο Michael Len Plumadore είχε αναλάβει τη φύλαξη των της εννιάχρονης Aliahna Lemmon και των δύο αδελφών της καθώς η μητέρα τους ήταν άρρωστη.

Ο ίδιος κατέθεσε στην αστυνομία ότι την περασμένη παρασκευή το πρωί ότι δεν είχε δει το μικρό κορίτσι μέχρι το βράδυ της ίδιας μέρας και ότι υπέθετε πως είχε πάει να δει τη μητέρα της. Αργότερα παραδέχτηκε το φρικτό έγκλημα που είχε διαπράξει, χτυπώντας το παιδί στο κεφάλι με ένα τούβλο.

Κατέθεσε επίσης ότι διαμέλισε το σώμα του παιδιού, το τοποθέτησε σε σακούλες και το έβαλε στην κατάψυξη του σπιτιού του.

Ο Plumadore το τελευταίο διαστημα ζούσε στο σπίτι του παππού των παιδιών, ο οποίος είχε επίσης κατηγορηθεί για κακοποίηση παιδιών παλαιότερα και πέθανε λίγες μέρες πριν.

 

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About iordanis

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!