Nέο απίστευτο 3D κορεό των οπαδών της Γαλατάσαραϊ



Οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ "ξαναχτύπησαν" στο ντέρμπι με την Φενέρμπαχτσε με μία τεράστια 3D χορογραφία που "χάζεψε" μέχρι και τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές!

Τον περασμένο Φλεβάρη οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ δημιούργησαν μία εκπληκτική 3D χορογραφία αφιερωμένη στον Φατίχ Τερίμ και στους ποδοσφαιριστές του.

Στο χθεσινό (22/04) ντέρμπι με την Φενέρμπαχτσε επανέλαβαν το εγχείρημά τους, αφήνοντας και πάλι με ανοιχτό το στόμα όσους την είδαν!

Αυτή τη φορά σχημάτισαν ένα τεράστιο λιοντάρι (παρατσούκλι της ομάδας), τη γέφυρα του Βοσπόρου (σύμβολο της Κωνσταντινούπολης) και το "Αλί Σαμί Γεν" (έδρα της Γαλατά).

Χαρακτηριστικό είναι το πλάνο από τον πάγκο της Φενέρ με τους αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές να "χαζεύουν" την χορογραφία.



Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου