Φίδι κατάπιε ολόκληρο κροκόδειλο!


Η μάχη είχε μόνο έναν νικητή. Μεγάλος νικητής στη μάχη μεταξύ ερπετών αναδείχθηκε ένα φίδι μήκους τριών μέτρων, που «πάλεψε», νίκησε και τελικά έφαγε έναν κροκόδειλο, στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

Ντόπιοι κατέγραψαν το περιστατικό, φωτογραφίζοντας το φίδι- πιθανότατα επρόκειτο για πύθωνα, γράφει το BBC- που τυλίχτηκε γύρω από τον κροκόδειλο πριν η μάχη τους συνεχιστεί μέσα στο νερό.

Λίγο αργότερα το φίδι τράβηξε τον νεκρό κροκόδειλο στη στεριά και τον έφαγε!

«Ήταν εντυπωσιακό», δήλωσε κάτοικος της περιοχής Tiffany Corlis στο BBC. «Είδαμε το φίδι να παλεύει με τον κροκόδειλο, τον στροβίλιζε για να καταφέρει να τυλιχτεί γύρω του καλύτερα και ‘δέθηκε’ γύρω από τα πόδια του κροκόδειλου κρατώντας τον σφιχτά. Μέσα στο νερό ο κροκόδειλος αγωνιζόταν να κρατήσει το κεφάλι του έξω και το φίδι τον εμπόδιζε. Μόλις ο κροκόδειλος πέθανε, το φίδι λύθηκε, σύρθηκε μπροστά του και άρχισε να τον καταπίνει.
Χρειάστηκε περίπου 15 λεπτά».


Δείτε το βίντεοΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas13

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου