Τα έργα των αρίστων της κυβέρνησης Μητσοτάκη!


Η κυβέρνηση των αρίστων του Κυριάκου Μητσοτάκη απαιτεί από τους Έλληνες πολίτες που στην πλειοψηφία τους αμείβονται με μισθούς φτώχειας, να πληρώνουν λογαριασμούς ρεκόρ και να βάζουν πανάκριβα καύσιμα, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν σου μένει ευρώ για διατροφή και για άλλες βασικές ανάγκες.

Τι στιγμή που σε γονατίζουν τολμούν και σε προκαλούν με τις απίστευτες δηλώσεις που κάνουν όπως, «Τα ελληνικά νοικοκυριά θα αντέξουν την ακρίβεια λόγω των αποθεματικών τους σε αποταμιεύσεις που έχουν συσσωρευτεί» και πως «Μην γκρινιάζετε συνέχεια. Την τελευταία φορά που πήγα σούπερ μάρκετ, πρέπει να έβγαλα 7 selfie, εγώ κανένα κόσμο δεν είδα να λέει ότι μας γδέρνουν οι τιμές.» και πως «Ακούω που λένε να μοιράσουμε ρευστότητα...και εγώ σας λέω ότι με έναν μαγικό τρόπο στέλνουμε στο σπίτι κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας 5.000 ευρώ. Τι θα τα κάνει;»

Στην πανδημία σε διαχώρισαν και σε αφήσαν να πεθαίνεις με το ανύπαρκτο σύστημα υγείας που έφτιαξαν και τώρα αποφάσισαν με την πολιτική τους να σε φτωχοποιήσουν ακόμη περισσότερο. Σε κοροϊδεύουν κατάμουτρα μοιράζοντας ψυχούλα και σου λένε με τις προκλητικές δηλώσεις τους ότι όλα πάνε καλά, ότι έχεις χρήματα και επομένως δεν σου χρειάζεται βοήθεια από το κράτος! Το πραγματικό παιχνίδι επιβίωσης δεν παίζετε στην τηλεόραση σου Έλληνα πολίτη αλλά μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Αν δεν ξεσηκωθείς τώρα για να αλλάξει κατι στη ζωή σου τώρα που οι συνθήκες το επιβάλουν και είναι οι κατάλληλες, πότε πιστεύεις ότι είναι η σωστή στιγμή για να γίνει αυτό??? Αν όχι τώρα που το ποτήρι έχει ξεχειλίσει, πότε??? Γιατί όπως ειπε και ο Νικόλας ο Άσιμος σε ένα του τραγούδι... «Ωωω! εποχή μου θυμίζεις τον Καίσαρα κι οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν... »


Share on Google Plus

About kostas13

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου