Δημήτρης Διαμαντίδης: Η ιστορία πίσω από τον αριθμό 13

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ένας από τους μεγαλύτερους Ελληνες αθλητές αποχαιρετά το μπάσκετ, έτσι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μαζί με τον Stoiximan σε μια εντυπωσιακή συμπαραγωγή αποφάσισαν να ετοιμάσουν ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας 53 λεπτών με μοναδικές στιγμές από την ιστορία και την καριέρα του 3D.

Απολαύστε στο παρακάτω ντοκιμαντέρ την πορεία του Δημήτρη Διαμαντίδη στα γήπεδα, από τα πρώτα του βήματα στην Καστοριά και το ξεπέταγμα με τη φανέλα του Ηρακλή, μέχρι τις μεγαλειώδεις χρονιές στον Παναθηναϊκό και τις σπουδαίες επιτυχίες με την Εθνική Ελλάδας. Αυτό το ντοκιμαντέρ, θα το απολαύσετε. Θα σας συγκινήσει και θα σας συναρπάσει. Διότι αθλητές με το ήθος και το ταλέντο του Διαμαντίδη, δεν βγαίνουν κάθε μέρα.


Δείτε το ντοκιμαντέρ:





ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου