ΒΜΧ ride στους δρόμους της Αθήνας!

Μέτα από αναρίθμητες βόλτες με το ποδήλατο του σε κεντρικά αλλά και ήσυχα spots της πρωτεύουσας, ο 29χρονος BMXrider Πάνος Μανάρας αποτυπώνει την Αθήνα μέσα από τη δική του ματιά, στο video project "Athens Ride". Κίνηση, ήλιος, ηχορύπανση, θάλασσα, κόρνες, γρήγορος βηματισμός, τραπεζάκια έξω, ουρές σε στάσεις μετρό... αυτά και άλλα τόσα χαρακτηρίζουν την Αθήνα του σήμερα.

Από το Σύνταγμα στο Περιστέρι και από το Φάληρο στο Μαραθώνα, ο Πάνος αλώνισε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας με το ποδήλατό του και τον φακό του filmer Κώστα Μάνδυλα να καταγράφει τα πάντα: πετυχημένα tricks, πτώσεις, αντιδράσεις του κόσμου.

''Μέσα από αυτό το βίντεο ήθελα να δείξω μέσα από το τιμόνι μου, την πόλη που ζω, την κουλτούρα της, τα καλά και τα κακά της. Είναι εντυπωσιακό το πώς αυτή η πόλη κινείται σε ρυθμούς fast forward, συνδυάζοντας ταυτόχρονα στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο και φωνές απεγνωσμένων οδηγών στο χάος των μποτιλιαρισμένων δρόμων''. υποστηρίζει ο Πάνος Μανάρας.


Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου