KRÜ Esports: Ακαδημία esports δημιούργησε ο Sergio Aguero


Ο Σερχιο Αγουέρο, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να πάει στο επόμενο επίπεδο τα Esports και έτσι δημιούργησε την δικη του ομάδα-ακαδημία με το όνομα «Kru Esports» και θα την απαρτίζουν μέλη που θα παίζουν παιχνίδια Esports στο διαδίκτυο.

Ο Αργεντινός επιθετικός Sergio Aguero ειναι γνωστος για την τρέλα που εχει με τα videogames και εδώ και μερικούς μήνες διατηρεί κανάλι στο Twitch όπου εκει στριμάρει και τον παρακολουθούν χιλιάδες θεατές οταν παίζει στο σπιτι του. Δεν αρκέστηκε όμως εκει και ετσι αποφάσισε να πάει τα Esports στο επόμενο επίπεδο, δημιουργήσε την δικη του ομάδα-ακαδημια με το όνομα «Kru Esports», όπου θα την απαρτίζουν μέλη που παίζουν παιχνίδια όπως FIFA, LOL, CS:GO και Valorant στο διαδίκτυο.

Ο «Κουν», Αγουέρο γεννήθηκε σε ένα προάστιο του Μπουένος Άιρες και μεγάλωσε σε φτώχη οικογένειά. Δεν άργησε να καταλάβει ότι θα μπορούσε να βγάλει χρήματα από το ποδόσφαιρο και ετσι στα 8 του εντάχθηκε στις ακαδημίες της Ιντεπεντιέντε. Σύντομα προβιβάστηκε στη πρωτη ομάδα καταρρίπτοντας το ρεκόρ του μετέπειτα πεθερού του, Ντιέγκο Μαραντόνα.

Δείτε τα βίντεο:









Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου