Τοιχογραφία 150 μέτρων με σκηνές από την ελληνική Μυθολογία!


Μια εντυπωσιακή τοιχογραφία με θεματολογία εμπνευσμένη από την ελληνική Μυθολογία δημιούργησε ο Shae Petersen στο Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα, σε έναν τοίχο του κτιρίου Stone Unlimited, μήκους περίπου 150 μέτρων.

Σε αυτήν απεικονίζονται ο Ποσειδώνας, ο Δίας, ο Άδης και το μάτι που περιέχει το σύμπαν. Επιλέγοντας έντονα μπλε χρώματα και αφιερώνοντας περίπου 5-6 ώρες τη μέρα, ο καλλιτέχνης χρειάστηκε 3 εβδομάδες για να ολοκληρώσει το έργο του, λαμβάνοντας τα εύσημα των κατοίκων αλλά και των Αρχών. Το mural κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις με τη λεπτομέρεια και τη δυσκολία της απόδοσης των μοτίβων που περνούν τα δικά τους μηνύματα.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην ιδιοκτήτρια εταιρεία του κτηρίου, ο τοίχοι του οποίου γινόταν αρκετά συχνά “στόχος” για διάφορα γκράφιτι. Οι υπέυθυνοι αποφάσισαν λοιπόν να απαντήσουν με το ίδιο όπλο καλύπτοντας τον τοίχο με το γκράφιτι της επιλογής τους.Δείτε το παρακάτω βίντεο:Share on Google Plus

About kostas13

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου