Ημισκούμπρια: 20th Anniversary Tour 2016 ζωντανά στη Θεσσαλονίκη!


Τα Ημισκούμπρια συνεχίζουν την παράδοση των επετειακών συναυλιών, γιορτάζοντας την ολοκλήρωση της δεύτερης δεκαετίας, με τρίτο σταθμό τη Θεσσαλονίκη.

Στα πλαίσια 20th ANNIVERSARY TOUR 2016 θα δώσουν σε δυο μοναδικές συναυλίες Παρασκευή 1 και Σάββατο 2 Απριλίου 2016 στη σκηνή του BLOCK 33. Μια διπλή, επετειακή εμφάνιση των ΗΜΙΖ στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων συνεχούς παρουσίας του συγκροτήματος στα μουσικά δρώμενα. Δυο βραδιές αφιερωμένες στην πολυετή διαδρομή των Ημισκουμπρίων, ξεκινώντας από το 1996 μέχρι το 2016.

Τι να πρώτο πεις για τα Ημισκούμπρια, το μεγαλύτερο συγκρότημα στον χώρο του ελληνικού hiphop με τεράστιες επιτυχίες και συνεργασίες στο ενεργητικό τους όλα αυτά τα χρονιά. Το συγκρότημα που έμαθε το hiphop σε κάθε ελληνικό σπίτι. Ο στίχος τους σατιρικός και αιχμηρός, βασίζεται στην καθημερινότητα και διακωμωδεί τα κακώς κείμενα γύρω μας.

Tα Ημισκούμπρια αποτελούμενα από τους Δημήτρη Μεντζέλο, Μιθριδάτη και Πρύτανη, το όνομα του γκρουπ τους είναι ένας παρεΐστικος όρος, ενώ έχουν δηλώσει οι ίδιοι ότι αυτό χαρακτηρίζει τον άνθρωπο που μπορεί και ελίσσεται στις δύσκολες ώρες σαν το «σκουμπρί».

Φίλοι πολλά χρόνια έγραφαν στίχους για οτιδήποτε τους ενοχλούσε γύρω τους. Aπό το 1996 έως και σήμερα με το γνωστό σατυρικό τρόπο τους περνάνε μηνύματα που πολύ τα άκουσαν, λίγοι όμως τα κατάλαβαν. Ευρηματικοί στίχοι που σε ανάγκαζαν πολλές φόρες να ψάξεις να βρεις τις έννοιες και τα πρόσωπα που περιγράφουν, ώστε έτσι να καταλάβεις τι πραγματικά εννοούν μέσα από τα τραγούδια τους.

Τα Ημισκούμπρια γνωρίστηκαν στη ραδιοφωνική εκπομπή του Δ. Μεντζέλου στο SPACE FM το 1992 και άρχισαν να τραγουδούν μαζί από το 1993. Έχουν ένα δικό τους label με τον αρχικό τίτλο «HMI-REC» που στη συνέχεια μετονομάστηκε σε «IMIZ BIZ ENTERTAINMENT», το οποίο έχει συγκεντρώσει καλλιτέχνες όπως τον Dr. Dreez, τους Καβουροδεινόσαυρους, τη Klikaria, τους «Έτσι Ντε», τον B-Sykes, τον Don Freaka, τον Stereo Mike και τους ΤΡΙ.Π.Α.

Τον Απρίλιο του 1996, κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος του συγκροτήματος με τίτλο 30 Χρόνια Επιτυχίες, περίπου ένα μήνα μετά από το cd single "Η Τσόντα", που απροσδόκητα άγγιξε τις πωλήσεις των 30.000 αντιτύπων και έγινε ο πρώτος χρυσός ελληνικός hip hop δίσκος.

ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ - 20th ANNIVERSARY TOUR 2016

* 18 ΜΑΡΤΙΟΥ - CINE STUDIO LIVE - ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΚΡΗΤΗ
* 26 ΜΑΡΤΙΟΥ - FACTORY OF SOUND - ΙΩΑΝΝΙΝΑ
* 1 και 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - BLOCK 33 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
* 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - FUZZ CLUB - ΑΘΗΝΑ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Παρασκευή 1 Απριλίου >
Support Act: ΤΡΙΠΑ ΚΡΟΥ  Guest: S.M.A.
Σάββατο 2 Απριλίου >
Support Act: ΣΕΞΠΥΡ  Guest: ΚΟΜΗΣ Χ

Έναρξη: 9:00μμ
Τιμή εισιτηρίου ημέρας: 10 Ευρώ
Προπώληση: 8 Ευρώ
Τιμή εισιτηρίου διημέρου: 15 Ευρώ
Σημεία προπώλησης: Stereodisc, Ticket House, Public, Ianos, Seven Spots.
Online διάθεση:  www.viva.gr

Block 33
26ης Οκτωβρίου 33, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310-533533
mail: info@block33.gr
www.block33.gr


20 Χρόνια Ημισκούμπρια - 20 Χρόνια Επιτυχίες

Μ.Ε.Θ. ΣΤΟ ΒΟΛΑΝ


ΝΩΡΙΣ feat. Λουκιανός Κηλαηδόνης


ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ feat. Ευρυδίκη


ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ


JE SUIS BOSSU feat. Φοιβος Δεληβοριάς


ΤΟ ΒΟΥΚΟΛΙΚΟ



ΣΤΗ ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ feat. Ελπίδα


Ο ΚΥΡΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ


ΔΗΜΟΣΙΟ 4 EVER


GREEK LOVER

ΠΙΠΙΝΟΛΑΤΡΗΣ ΓΕΡΟΓΟΗΣ



Αντρικές Γουρουνιές



ΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ


ΛΕ ΧΑΜ




Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου