Αφιέρωμα στο λυρικό Μίκη Θεοδωράκη


Μερικά από τα αριστουργήματα του μεγάλου μας δημιουργού Μίκη Θεοδωράκη παρουσιαστηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΙ στην ''Στην υγειά μας ρε παιδιά'' με τη βοήθεια του μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη τη συμφωνική ορχήστρα αλλά και χορωδίες από όλη την Ελλάδα. Απολαύστε ένα μικρο αφιέρωμα σε έναν μεγάλο Έλληνα, στο λυρικό Μίκη Θεοδωράκη.

Οι κορυφαίοι λυρικοί τραγουδιστές: Αντώνης Κορωναίος (τενόρος με διεθνή καριέρα),Παντελής Κοντός (βαρύτονος), Ελένη Βουδουράκη (μέτζο σοπράνο), Κάτια Πάσχου (σοπράνο) και Ελένη Δάβου (μέτζο σοπράνο) και ο Δημήτρης Μπάσης από τους λαϊκούς ερμηνευτές, περισσότεροι από 200 χορωδοί (μέλη 8 πολυφωνικών χορωδιών) και 40 μουσικοί από τη Συμφωνική Μαντολινάτα Ελλάδας, κατακλύζουν το πλατό της εκπομπής και μας χαρίζουν μαγικές στιγμές. Σε αυτό το μελωδικό οδοιπορικό που θα είναι γεμάτο ιστορία, βιώματα και συγκινήσεις θα δώσουν το παρών, ο Γιώργος Λιάνης και ο Μίμης Ανδρουλάκης.


Δείτε την εκπομπή του ΣΚΑΙ αφιερωμένη στο λυρικό Μίκη Θεοδωράκη:






ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου