Δείτε πως θα ήταν μερικά ιστορικά μνημεία αν δεν είχαν υποστεί καμία καταστροφή!


Χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιταλία, η Αίγυπτος και το Μεξικό είναι διάσημες για μερικά από τα ομορφότερα ιστορικά μνημεία στον κόσμο. Δείτε παρακάτω πως θα ήταν μερικά γνωστά μνημεία στο κόσμο αν δεν είχαν υποστεί πότε καμία καταστροφή.

Το έργο NeoMan της Expedia, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους Maja Wrońska και Przemek Sobiecki από το «This Is Render», μας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο και να εξερευνήσουμε τις αρχικές κατασκευές προτού καταστραφούν από αιώνες φυσικής αποσύνθεσης. Αυτή η δημιουργική ομάδα, ανακατασκεύασε 7 διάσημα αρχαία κτίρια, σε τρισδιάστατα κινούμενα σχέδια, τα οποία μας μεταφέρουν εκατοντάδες χρόνια πίσω, δείχνοντας αργά πώς χτίστηκαν.

Δυστυχώς, δεν έχουν καταφέρει πολλά από αυτά να αντέξουν στην πάροδο του χρόνου και μετά από τόσους αιώνες το μόνο που μας έχουν αφήσει για να τα θυμόμαστε είναι τα ερείπιά τους, ακόμη κι αυτά να μην μας συναρπάζουν. Αλλά έχετε ποτέ προσπαθήσει να φανταστείτε πώς θα ήταν στη δόξα τους αυτά τα αρχιτεκτονικά θαύματα, όπως ο Παρθενώνας στην Αθήνα, η Πυραμίδα του Ήλιου στο Μεξικό ή ο Ναός του Δία στην Ιταλία;


Η πυραμίδα Nohoch Mul στο Μεξικό

Ο ναός Area Sacra di Largo Argentina στην Ιταλία

Ο Ναός του Δία στην Ιταλία

Η πυραμίδα του Ήλιου στο Μεξικό

Ο Ναός του Λούξορ στην Αίγυπτο

Ο Παρθενώνας της Αθήνας

Το Milecastle 39 (μέρος του τείχους του Αδριανού) στην Αγγλία

Share on Google Plus

About kostas13

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου