Dinner For Few: Ένα ξεχωριστό animation για την ελληνική κρίση


Το Dinner for Few είναι ένα βίντεο animation του Νάσου Βακάλη για την ελληνική κρίση μια κοινωνικοπολιτική μεταφορά του κόσμου όπως την γνωρίζουμε σήμερα. Το φιλμ μικρού μήκους του Νάσου Βακάλη «Δείπνο Για Λίγους» έχει βραβευτεί 78 φορές.

«Το φιλμ είναι μια αλληγορική ταινία η οποία μιλάει για την εξουσία και πώς φτάνει στο σημείο να καταναλώνει τα πάντα και στη συνέχεια επέρχεται μια αλλαγή, η οποία δεν είναι τίποτα άλλο από μία επανάληψη», εξηγεί ο δημιουργός του φιλμ, Νάσος Βακάλης στην εκπομπή «Απευθείας» της ΕΡΤ.

Δημιουργός του είναι ο βραβευμένος με Emmy σκηνοθέτης - animator Νάσος Βακάλης, σε τεχνική και καλλιτεχνική συνεργασία με την Eva Vomhoff. Η μουσική είναι του Κώστα Χριστίδη και εκτελείται από τη Συμφωνική Ορχήστρα της Μπρατισλάβα.


Δείτε το βραβευμένο βίντεο animation του Νάσου Βακάλη για την ελληνική κρίση:





ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου