Albert Dros: Δείτε από ψηλά τα πολύχρωμα χωράφια με τις ανθισμένες τουλίπες στην Ολλανδία!


Ένα υπέροχο εναέριο βίντεο δημιούργησε ο 33χρονος Albert Dros, o φωτογράφος μας μεταφέρει στην Ολλανδία την εποχή της τουλίπας. Απολαύστε τα πολύχρωμα και πανέμορφα τοπία με τις ανθισμένες τουλίπες στην επαρχία της Ολλανδίας, η μαγεία της φύσης σε όλο της το μεγαλείο! 

Η τουλίπα το αγαπημένο σύμβολο της Ολλανδίας και μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της χώρας, καθώς το 80% της παγκόσμιας παραγωγής τουλιπών προέρχεται από την Ολλανδία. Ο Albert Dros ο φωτογράφος από το Άμστερνταμ θέλησε να μας δειξει την ομορφιά της χωράς του την εποχή της τουλίπας, έτσι λοιπόν πέταξε το drone του πάνω από τα χωράφια που είναι γεμάτα με τουλίπες σε όλα τα χρώματα μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι.


Δείτε το βίντεο:






ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου