Microsoft Flight Simulator: Η εξέλιξη του αγαπημένου εξομοιωτή πτήσης από το 1982 έως το 2020!


Ο Flight Simulator κλείνει 38 χρόνια ζωής και η Microsoft το γιορτάζει με την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου Microsoft Flight Simulator 2020, έρχεται για να μας προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία προσομοίωσης πτήσης με τα ασύλληπτα και αληθοφανή γραφικά του. Δείτε επίσης την εξέλιξη του Microsoft Flight Simulator του αγαπημένου εξομοιωτή πτήσης από το 1982 έως το 2020!

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Microsoft ανακοινώθηκε μέσω ενός εντυπωσιακού trailer το επόμενο κεφάλαιο στη λατρεμένη σειρά προσομοίωσης πτήσης αεροσκαφών, Microsoft Flight Simulator. Το trailer έκανε επίδειξη παρουσιάζοντάς μας μια σειρά από διάφορους τύπους αεροπλάνων από διθέσια μονοκινητήρια, μέχρι τα τεράστια και επιβλητικά 747. Επιπλέον τα ρεαλιστικά καιρικά φαινόμενα όπως η καταιγίδα και οι κεραυνοί υπόσχονται ότι θα κάνουν τη βόλτα των παικτών περιπετειώδη.

Το παιχνίδι όπως έγινε γνωστό θα χρησιμοποιεί το Azure και δορυφορικά δεδομένα, δημιουργώντας έτσι έναν άκρως ρεαλιστικό κόσμο που θα μας ταξιδέψει παράλληλα σε τοποθεσίες όπως οι πυραμίδες της Γκίζας και στο Seattle Space Needle. Το Microsoft Flight Simulator θα έρθει στο Xbox One και PC και θα συμπεριληφθεί όταν κυκλοφορήσει στο Xbox Game Pass.

Δείτε την εξέλιξη του Microsoft Flight Simulator από το 1982 έως το 2020:


Δείτε το trailer από το Microsoft Flight Simulator 2020:





Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου