Yamal: Το επιβλητικό πυρηνοκίνητο παγοθραυστικό στην Αρκτική


Δείτε το εντυπωσιακό ο πυρηνοκίνητο παγοθραυστικό της Ρωσίας που πλέει στην Αρκτική στις πιο αντίξοες συνθήκες και να μας δείχνει τη δύναμή και τις δυνατότητές του. Δεν σταματάει πουθενά ούτε εκεί που άλλα πλοία απαγορεύεται να πλησιάσουν.

Ένα πραγματικό πυρηνοκίνητο «θηρίο» που πλέει ανάμεσα στους πάγους της Αρκτικής χωρίς να υποκύπτει σε κανένα εμπόδιο. Πρόκειται για το παγοθραυστικό Yamal της κατηγορίας Arktika και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ισχυρά πλοία τέτοιου τύπου στον κόσμο. Το πλοίο και το πλήρωμα συμμετείχαν σε ένα βιντεάκι time-lapse επιδεικνύοντας μερικές μόνο από τις ικανότητες του σε ένα από τα πλέον αφιλόξενα σημεία του πλανήτη, κατά μήκος της διαδρομής της Βόρειας Θάλασσας στην Αρκτική.


Δείτε το πυρηνοκίνητο ρωσικό παγοθραυστικό Yamal εν δράσει:






ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου