Reon Pocket: Το νέο air condition της Sony που θα φορεθεί!


H τεχνολογία έχει εξελιχθεί τόσο πολύ που μέσα στα χρόνια έχουν δημιουργηθεί ένα πλήθος έξυπνων τεχνολογικών συσκευών που υπόσχονται να διευκολύνουν την καθημερινότητά μας. Έτσι και αυτή τη φορά η Sony πρωτοτύπησε καθώς κατασκεύασε το Reon Pocket, το νέο wearable air condition που θα φορεθεί!

Την ώρα λοιπόν που η Ευρώπη βιώνει έναν από τους ισχυρότερους καύσωνες των τελευταίων ετών μια ακόμα τεχνολογική εφεύρεση έρχεται να δώσει τη λύση σε όσους δεν έχουν πρόσβαση σε air condition τις ημέρες με τα 40άρια. Ο λόγος για το wearable air condition δια χειρός Sony, το οποίο ονομάζεται Reon Pocket. To συγκεκριμένο wearable υπόσχεται να σας κρατά δροσερούς τις πιο ζεστές ημέρες του χρόνου.

Η συσκευή συνδέεται με το κινητό για να ελέγχεται από εκεί και μπορεί να μπει από την τσέπη και την τσάντα σας ως το λαιμό σας εάν συνδυαστεί με το κατάλληλο μπλουζάκι, το οποίο διατίθεται σε όλα τα μεγέθη αλλά μέχρι στιγμής κυκλοφορεί μόνο για άντρες.

Η συσκευή έχει μπαταρία λιθίου η οποία διαρκεί μια ολόκληρη ημέρα με μόλις δύο ώρες φόρτιση και είναι πολύ ελαφριά έχει διαστάσεις 54Χ20Χ116 χιλιοστά και έχει Bluetooth και δεν είναι κατασκευασμένο μόνο για να δροσίζει αλλά και για να ζεσταίνει το χειμώνα.

Η τιμή της φτάνει τα 116 ευρώ για την συσκευή κι ένα μπλουζάκι/φανελάκι και 157 ευρώγια μια συσκευή και πέντε μπλουζάκια/φανελάκια, το προϊόν είναι μέχρι στιγμής διαθέσιμο αποκλειστικά στην Ιαπωνία. Αν μάλιστα δεν έχει ανταπόκριση η εταιρεία διευκρινίζει ότι δεν θα παράξει νέες συσκευές ούτε θα τις εξάγει σε άλλες χώρες.


Δείτε το βίντεο:







ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου