Sheep Whey Vodka: Βότκα από γάλα προβάτου!


Στην Τασμανία της Αυστραλίας μια παραδοσιακή οικογένεια διατηρεί εδώ και χρόνια ένα τυροκομείο το οποίο όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με τα υπόλοιπα καθώς εκτός από τα συνηθισμένα γαλακτοκομικα προϊόντα δημιουργεί και Βότκα από γάλα προβάτου. Δείτε στο βίντεο τη διαδικασία αλλά και τα μυστικά παράγωγης αυτού του ιδιαίτερου ποτού.


Το τυροκομείο της οικογένειας Ryan Hartshorn εκτός από τα συνηθισμένα προϊόντα από πρόβειο γάλα παράγει βότκα αλλά και τζιν χρησιμοποιώντας το γάλα που απομένει από τη διαδικασία της τυροκόμησης. Η βότκα παράγεται συνήθως από απόσταγματα δημητριακών όπως του κριθαριού, του σιταριού, της σίκαλης αλλά και υλικών όπως η πατάτα.

Η διαδικασία που χρησιμοποίησε η οικογένεια Ryan Hartshorn για να καταφέρει να παράξει βότκα από ορό γάλακτος είναι σίγουρα κάτι που λίγοι γνωρίζουν, όσο για τη γεύση, θα αρκεστούμε να πούμε ότι έχει κερδίσει βραβείο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Βότκας.


Δείτε το βίντεο:





ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου