Δείτε από ψηλά την παραλία της Θεσσαλονίκης την ώρα που ανατέλλει ο ήλιος

Η παραλία της Θεσσαλονίκης είναι το αγαπημένο σημείο των κατοίκων και όσων επισκέπτονται την πόλη. Βίντεο που μαγνητοσκοπήθηκε με drone δείχνει την παραλία της Θεσσαλονίκης από ψηλά, στις 7 το πρωί. Το μπλε χρώμα της θάλασσας συνδυάστηκε με τις διαφορετικές αποχρώσεις που δημιουργούνται στον ουρανό από τις ακτίνες του ηλίου, την ώρα που ανατέλλει.

Το βίντεο παρουσιάζει το σήμα κατατεθέν της πόλης που είναι ο Λευκός Πύργος, ο οποίος κατασκευάστηκε τον 15ο αιώνα και ήταν κατάλυμα φρουράς Γενιτσάρων και φυλακή θανατοποινιτών. Σήμερα λειτουργεί ως μουσείο. Λίγο πιο κάτω είναι το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στη Νέα Παραλία το γλυπτό με τις Ομπρέλες είναι ένα έργο σύγχρονης τέχνης και το δημοφιλέστερο τοπίο των επισκεπτών για φωτογραφίες. Αρχικά, το γλυπτό κοσμούσε την είσοδο της 45ης Biennale της Βενετίας. Το 1997 μεταφέρθηκε στην παραλία της Θεσσαλονίκης όταν ανακηρύχθηκε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Δείτε το βίντεο του DJI Drone:






ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου