Εκπληκτικό βίντεο από την Αυγουστιάτικη έκλειψη ηλίου!


Η Αυγουστιάτικη έκλειψη ηλίου του 2017 ήταν εντυπωσιακή και ορατή στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες. Μια ομάδα επιστημόνων από τη Νότια Κορέα αποφάσισε να καταγράψει το ξεχωριστό αυτό γεγονός και να κυκλοφορήσει ένα εκπληκτικό 4Κ βίντεο, απολαύστε το!

Ο καθηγητής Jun Ho Oh είναι ο ιδρυτής της RainbowAstro, μιας εταιρείας που ειδικεύεται στον εξοπλισμό για ερασιτέχνες αστρονόμους. Παίρνοντας μαζί του μια ομάδα ειδικών, ο ίδιος ταξίδεψε στο Όρεγκον για να συλλάβει την έκλειψη.

Με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας κατάφερε να φωτογραφίσει τη συνολική έκλειψη, γεγονός που ο ίδιος χαρακτηρίζει ως θρίαμβο μετά από 18 χρόνια σκληρής δουλειάς. Πιο πρόσφατα, η ομάδα του είχε δοκιμάσει να συλλάβει στο φακό την ηλιακή έκλειψη της Ινδονησίας το 2016, αλλά δεν είχε επιτυχία λόγω του συννεφιασμένου ουρανού. Στο Όρεγκον, η τύχη ήταν με το μέρος τους, έχοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα όπως θα δείτε στο βίντεο, ενώ τώρα η ομάδα προετοιμάζεται για την έκλειψη της Χιλής στις 2 Ιουλίου 2019.


Απολαύστε το βίντεο:






ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου