Η ομορφιά της Ελλάδας όλες τις εποχές μέσα από το υπέροχο βίντεο του ΕΟΤ


Απολαύστε τα μοναδικής ομορφιάς τοπία της Ελλάδας όλες τις εποχές του χρόνου μέσα από το υπέροχο βίντεο του ΕΟΤ με τίτλο «Greece, A 365-Day Destination», που δημιούργησε ο Αντώνης- Θεοχάρης Κιούκας και βραβεύτηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού ως το «καλύτερο βίντεο στην Ευρώπη» για το 2017.

Το πρώτο βραβείο κέρδισε η Ελλάδα για την ταινία του ΕΟΤ «Greece, A 365-Day Destination», σε σενάριο και σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα  από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού ως το «καλύτερο βίντεο στην Ευρώπη» για το 2017. Το βίντεο του ΕΟΤ επελέγη ως το κορυφαίο βίντεο τουριστικής προβολής ευρωπαϊκού προορισμού, ανάμεσα σε 23 υποψήφιες ευρωπαϊκές χώρες που συμμετείχαν στον παγκόσμιο διαγωνισμό. Η ανακοίνωση έγινε σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο της 22ης Γενικής Συνέλευσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού στο Τσενγκντού της Κίνας.

Δείτε το βίντεο:




ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου