Manta5: Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο για τη θάλασσα!


Ο Guy Howard-Willis είχε πάντοτε ένα πάθος για την ποδηλασία και τα θαλάσσια σπορ, συνδυάζοντας λοιπόν αυτά τα δύο και εμπνευσμένος από την τεχνολογία των υδροπτέρυγων, δημιούργησε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο για την θάλασσα. Το κόστος βέβαια είναι ένα πρόβλημα, αφού για να προπαραγγείλει κάποιος το θαλάσσιο ποδήλατο Manta5 θα πρέπει να πληρώσει 5200 δολάρια!

Το Manta5 αναπαράγει την ποδηλατική εμπειρία στο νερό, ο Guy Howard-Willis έκατσε και δημιούργησε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο για την θάλασσα! Ένα νέο συναρπαστικό θαλάσσιο σπορ γεννιέται, με ηλεκτρικά ποδήλατα με έλικα επιτρέποντας στους αναβάτες να γλιστρούν στην επιφάνεια του νερού, μια μοτοσικλέτα που είναι έτοιμη να ποδηλατήσει σε λίμνες, ποτάμια και ωκεανούς. Ο κινητήρας των 400 W παρέχει όλη την πρόωση που μπορεί να χρειαστεί ένας αναβάτης, σφυρήλατο από ίνες άνθρακα με αρθρωτό σχεδιασμό που επιτρέπει την γρήγορη συναρμολόγηση και εύκολη μεταφορά του.


Δείτε τα βίντεο:









ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου