Transient: Η ομορφιά των αστραπών σε ένα μαγευτικό βίντεο!

Ο Dustin Farrell, Aμερικανός φωτογράφος και σκηνοθέτης, πέρασε πάνω από 30 μέρες το περασμένο καλοκαίρι προσπαθώντας να καταγράψει τη μαγευτική ομορφιά των αστραπών. Ταξίδεψε σε πολλές τοποθεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες κυνηγώντας αστραπές και καταιγίδες, δημιουργώντας εν τέλει ένα μαγευτικό βίντεο που ονομάζεται «Transient», το οποίο τραβήχτηκε στα 1000 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

“Ήταν από τα πιο δύσκολα projects στην καριέρα μου”, λέει ο Farrell. Οι περισσότερες από τις αστραπές καταγράφηκαν στην πατρίδα του την Αριζόνα και το όλο έργο ήταν μια απίστευτη εμπειρία γι ‘αυτόν. «Έμαθα ότι οι αστραπές ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό στην ταχύτητα και στο αποτέλεσμα που βλέπει κάποιος στον ουρανό. Παρακολουθώντας το βίντεο θα καταλάβετε τι εννοεί εκείνος…


Δείτε το βίντεο:








ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου