Έλλάδα: Ο παράδεισος της γής από ψηλά!

Εικόνες μοναδικής ομορφιάς από την Ελλάδα περιλαμβάνει το νέο βίντεο που δημιούργησε η ομάδα Up Drones με τίτλο '' Έλλάδα: Ο παράδεισος της γής από ψηλά''. Το βίντεο είναι στην ουσία ένα ποτ πουρί από παλαιότερα πλάνα που έχει τραβηχτεί η ομάδα σε διάφορες περιοχές της χώρας μας.

Η μαγευτική πτήση ξεκινάει από την Αθήνα και συνεχίζει το πέρασμα της μέσα από το γαλάζιο της Σαντορίνης, τα πετρόχτιστα γεφύρια της Καρύταινας και τους γάργαρους καταρράκτες της Έδεσσας. Δεν σταματάει όμως εκεί. Σημεία της χώρας μας, που αναδεικνύουν πέρα από την ομορφιά της, την παράδοση και τον πολιτισμό. Ακρόπολη, Φιλοπάππου, κτήμα στο Τατόι, Δελφοί, αρχαία Κόρινθος. Χώροι που επιβίωσαν μέσα στους αιώνες και κρατούν δυνατό το ελληνικό φως στην παγκόσμια ιστορία του τόπου μέχρι σήμερα....


Δείτε το βίντεο:






ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου