Εstudiantes FC: Πύρινο λιοντάρι φρουρεί τη νέα έδρα της Αργεντίνικης ομάδας


Η Εστουδιάντες στις 8/11 επέστρεψε στο νέο της σπίτι μετά από 14 χρόνια και η διοίκηση της ομάδας για να το γιορτάσει έστησε φαντασμαγορικό σκηνικό με βεγγαλικά, πυροτεχνήματα και υπέροχα φωτορυθμικά. Το θέαμα ήταν απερίγραπτο και όσοι το βίωσαν από κοντά, κατέκλυσαν τα social media με βίντεο και φωτογραφίες από το υπερθέαμα! Στην εορταστική βραδιά ξεχώρισε το ολόγραμμα ενός λιονταριού από φωτιά που εμφανίστηκε να περπατάει στην οροφή, η νέα μασκότ θα φρουρεί από εδώ και πέρα το νέο στάδιο της Αργεντίνικης ομάδας.

Η ιστορικής έδρας της ομάδας ανακασκευάστηκε και πλέον το 'Εστάδιο Ούνο' όπως είναι το νέο όνομά του, άνοιξε τις πύλες του και όποιος τολμήσει ας εισέλθει καθως το στάδιο θα το φυλάει ένα πύρινο λιοντάρι. Στο φαντασμαγορικό σόου που ετοίμασε η ομάδα της Λατινικής Αμερικής υπήρχε εκτός από τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα και ένα φωτορυθμικό που δεν έχουμε ξανά δει σε γήπεδο. Φυσικά, το ολόγραμμα ενός λιονταριού από φωτιά μόνο τυχαία επιλογή δεν υπήρξε αφού το παρατσούκλι της Εστουδιάντες είναι το λιοντάρι.

Η βραδιά ήταν σχεδιασμένη εδώ και καιρό, περιελάμβανε δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους στις νεότευκτες εξέδρες, έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ βετεράνων παικτών, παικτών των ακαδημιών και παικτριών της γυναικείας ομάδας που έληξε με το χορταστικό 7-7, τιμητικές απονομές στους πρωταθλητές του παρελθόντος και ένα 10λεπτο φαντασμαγορικό σόου με βεγγαλικά, πυροτεχνήματα και φωτορυθμικά. Το θέαμα ήταν απερίγραπτο και όσοι το βίωσαν από κοντά, κατέκλυσαν τα social media με βίντεο και φωτογραφίες από το υπερθέαμα!


Δείτε το εντυπωσιακό ολόγραμμα:






ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου