Zippo: Δείτε πως κατασκευάζονται οι γνωστοί αναπτήρες


Οι αναπτήρες Zippo για ορισμένους ανθρώπους αποτελούν κυριολεκτικά έναν μικρό θησαυρό, μερικοί από αυτούς κάνουν ακόμη και συλλογή από διάφορους αναπτήρες της συγκεκριμένης εταιρείας. Το Insider μπήκε στο εργοστάσιο της και μας δείχνει πώς ακριβώς φτιάχνονται οι αναπτήρες Zippo.

Η Zippo ιδρύθηκε στο Μπράντφορντ της Πενσυλβάνιας το 1932 από τον George G. Blaisdell. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει αποκτήσει ξεχωριστή φήμη χάρη στον χαρακτηριστικό ήχο, τον πολυτελή σχεδιασμό αλλά και το γεγονός πως οι αναπτήρες Zippo έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι και σε γνωστές παράγωγες του κινηματογράφου. Το Insider μπήκε στο εργοστάσιο της Zippo και στο παρακάτω βίντεο μας δείχνει πως κατασκευάζονται οι γνωστοί αναπτήρες.



Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου