The Leader: Όλα τα επεισόδια της σειράς animation για τον Καρλ Μαρξ με ελληνικούς υπότιτλους


H κινέζικη ιστοσελίδα Bilibili.com για να τιμήσει τα 200 χρόνια από τη γέννησή του Κάρλ Μάρξ δημιούργησε μια υπέροχη σειρά animation διάρκειας επτά επεισοδίων αφιερωμένη στη ζωή του μεγάλου φιλόσοφου. Στη συνέχεια δείτε παρακάτω το τρέιλερ όπως και όλα τα επεισόδια τής σειράς, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο και όλα με ελληνικούς υπότιτλους.

H κινέζικη σειρά animation για τον Καρλ Μαρξ με τίτλο “ο Ηγέτης” προβλήθηκε έχοντας την υποστήριξη επίσημων φορέων του κινεζικού κράτους, πρόκειται για παραγωγή που έγινε κατά παραγγελία του «Γραφείου Μαρξισμού» της Κινεζικής κυβέρνησης για να τιμήσει την 200η επέτειο από τη γέννηση του Μαρξ. Ο Παναγιώτης Παπαδομανωλάκης από την ομάδα της Guernica δημιούργησε τους υπότιτλους καθιστώντας την σειρά προσιτή και στο ελληνικό κοινό.

Η ανακοίνωση της κινέζικης πλατφόρμας streaming Bilibili.com ήταν η εξής: «Ο Μαρξ ήταν ένας σπουδαίος άντρας που στάθηκε ανάμεσα στον παράδεισο και την κόλαση και το ιδεολογικό σύστημα που κατοχύρωσε αφύπνισε το προλεταριάτο και επηρέασε βαθιά την ιστορική εξέλιξη του πλανήτη. Ήταν όμως και ένας απλός άντρας με σάρκα και οστά. Η αγάπη του για την Τζένη που συνάντησε αντιστάσεις και η φιλία του με τον Ένγκελς, έχουν μείνει θρυλικές».

Δείτε όλα τα επεισόδια κινέζικης σειράς με ελληνικούς υπότιτλους από τον Παναγιώτη Παπαδομανωλάκη (GuernicaEu):

-Επεισόδιο 1: Ένας διαφορετικός νέος

-Επεισόδιο 2: Υπερασπίζοντας τα συμφέροντα του λαού

-Επεισόδιο 3: Μια νέα κοσμοθεωρία

-Επεισόδιο 4: Το μεγάλο ντεμπούτο του επιστημονικού σοσιαλισμού

-Επεισόδιο 5: Το Κεφάλαιο

-Επεισόδιο 6: Α' Διεθνής

-Επεισόδιο 7: Για πάντα Μάρξ (τελευταίο)

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της σειράς:






ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
ΠΗΓΗ 3
ΠΗΓΗ 4
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου