Τα τραγούδια που δεν θα άκουγες ποτέ: Η διαδικτυακή συναυλία ενάντια στον τρομονόμο στην Τέχνη

Δεκάδες καλλιτέχνες από όλα τα είδη της μουσικής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΚΝΕ και έστειλαν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα στη μεγάλη διαδικτυακή συναυλία ενάντια στον «τρομονόμο» στην Τέχνη. Δείτε τη διαδικτυακή συναυλία με τίτλο «Τα τραγούδια που δεν θα άκουγες ποτέ...» που προβλήθηκε ζωντανά στο youtube από το κανάλι της ΚΝΕ.

Καλλιτέχνες από όλα τα είδη της μουσικής ενώνουν τις φωνές τους για να καταδικάσουν την ενσωμάτωση  της αντιδραστικής οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία με τα γνωστά προσχήματα, με έννοιες-λάστιχο για «υποκίνηση της βίας και του μίσους» και με την επικίνδυνη αντίληψη για καταπολέμηση της «ριζοσπαστικοποίησης» οδηγεί στη φίμωση κάθε ριζοσπαστικού και προοδευτικού έργου!

Αυτά τα αντιδραστικά νομοθετήματα, που έχουν τη σφραγίδα της ΕΕ και των κυβερνήσεών της, δεν στοχεύουν μόνο στη λογοκρισία, αλλά και στη συγκάλυψη της πραγματικής βίας που ασκείται σε βάρος των λαών, δηλαδή της εκμετάλλευσης, της κοινωνικής αδικίας, των πολέμων, της προσφυγιάς, της εμπορευματοποίησης κοινωνικών αγαθών, της καταστροφής του περιβάλλοντος.

Η Τέχνη δεν αποτελεί δημόσια απειλή! Το «Bella Ciao», η »Guernica», ο «Επιτάφιος» του Γ. Ρίτσου, η «Μπαλάντα του κυρ Μέντιου» του Κ. Βάρναλη και τόσα άλλα αριστουργήματα, μερικά από τα οποία θα ακουστούν στην συναυλία, μαζί με σύγχρονα πολιτικά τραγούδια με αιχμηρό και ανατρεπτικό στίχο, δεν πρόκειται να «απαγορευτούν» στην καρδιά και την ψυχή της νέας γενιάς! H KΝΕ καλεί κάθε νέο και νέα και προοδευτικό άνθρωπο να δώσει τη μάχη, να μην το επιτρέψει!

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι:
Ανδρουλιδάκης Μανόλης - Αντωνοπούλου Ρίτα - Βαρούχα Μάγδα - Brak - Γισδάκης Βασίλης - Γλυκερία - Δρογώσης Στάθης - Demon Fox - Ζωγράφος - Ghetto Rock - Κανέλλος Δημήτρης - Καράκογλου Πολυξένη - Καρέλλας Θοδωρής - Κίτρινα Ποδήλατα - Κοινοί Θνητοί - Λούντζη Μαριλίζα - Μαγαλιός Στέλιος («Sober on Tuxedos») - Μαλακατές Περικλής - Μπάσης Δημήτρης - Μπούσαλης Πάνος - Παπαδόπουλος Θύμιος - Παπαζαχαριάκης Γιάννης - Παπακωνσταντίνου Βασίλης - Παπαναστασάτος Παύλος - Πασχαλίδης Μίλτος - Retro - Σινάνης Γιάννης - Σβώκος - Χατζηκυριάκος Κώστας - Στρατηγού Ασπασία - Το Σφάλμα - Τριανταφυλλίδης Κώστας - Urban pulse - Υπεραστικοί - Φρανκ - Χουλιαράς Θανάσης («KollektivΑ»)

Δείτε τη διαδικτυακή συναυλία ενάντια στον τρομονόμο στην Τέχνη:

Η αφίσα της διαδικτυακής συναυλίας:
Share on Google Plus

About kostas13

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου