Markus Eder: Ο κορυφαίος freeskier στο Klausberg της Ιταλίας

Απολαύστε τον Ιταλό Markus Eder, έναν από τους πιο ταλαντούχους freeskiers στον κόσμο στο χιονοδρομικό κέντρο Klausberg της Ιταλίας.

Ο Markus Eder και η ομάδα του ταξίδεψαν στο χιονοδρομικό κέντρο Klausberg της Ιταλίας προκειμένου να φιλμάρουν το νέο του βίντεο με τίτλο ''The Ultimate Run''. Απολαύστε στο παρακάτω βίντεο τα απίστευτα κόλπα του αλλά και τη φοβερή διαδρομή ανάμεσα από τα ψηλά βουνά του χιονοδρομικού κέντρου Klausberg.

Ο Ιταλός αθλητής έχει βρεθεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου τόσο στον διαγωνισμό Nine Knights όσο και στο Freeride World Tour και έχει κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου Ευρωπαίου σκιέρ της χρονιάς (European Skier of the Year) και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά εντυπωσιακά βίντεο της φημισμένης εταιρίας παραγωγής MSP films. .

Στο τελευταίο του βίντεο ο Eder αποδεικνύει τις φοβερές του ικανότητες και το εύρος των επιδόσεων του δημιουργώντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά κινηματογραφικά run στην ιστορία του ski. “Πάντα ονειρευόμουν να παρουσιάσω τις ικανότητες μου σε κάθε κατηγορία του freeski σε ένα μεγάλο και με φοβερή ροή project,” μας λέει ο Eder. “Κανονικά δημιουργώ πολλά διαφορετικά project μέσα στην χρονιά, αλλά αυτή τη φορά αναρωτήθηκα τι θα γίνονταν εάν έβαζα όλη μου την ενέργεια σε ένα όραμα μου το οποίο θα συνιστά ένα 10λεπτο segment που θα περιλαμβάνει τα πάντα.”


Δείτε το βίντεο:






Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου